دانلود مقاله استاندارد برای پودرهای آب پنیر
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت
تعداد صفحات: 7
استاندارد کد 289 – 1995
استاندارد برای پودرهای آب پنیر :
مقدمه : این استاندارد برروی پودر whey (آب پنیر ) و پودر آب پنیر اسیدی اعمال می شود که برای مصرف مستقیم یا فرآیندهای اضافه ، در تطابق با توصیف شده در بخش 2 این استاندارد کاربرد دارد.
توصیف :
پودرهای آب پنیر محصولات شیری هستند که با خشک سازی آب پنیر ( whey) و آب پنیر اسیدی بدست می آیند.
آب پنیر شیر مایعی است که در طول فرآیند ساخت پنیر ، کازئین و یا محصولات مشابه از طریق جداسازی از شیر دلمه شده (Curd) بعد از کوآگولاسیون ( لخته شدن) شیر و یا سایر محصولات مشتق از شیر حاصل می شود. کوآگولاسیون ( لخته سازی ) اصولاً از تأثیر آنزیم نوع ( rennet ) رنت بدست می آید. آب پنیر اسیدی محصول شیر مایعی است که در طول تولید پنیر ، کازئین و یا محصولات مشابه از طریق جداسازی از شیر دلمه شده بعد از کوآگولاسیون از شیر و یا سایر مشتقات شیر بدست می آید.
کوآگولاسیون اصولاً از طریق اسیدسازی ( Acidification ) بدست می آید.
1.3 ترکیب ضروری و فاکتورهای کیفیت :
1.3 مواد خام
آب پنیر یا آب پنیر اسیدی
2.3 اجزاء مجاز ( افزودنی های مجاز )
دانه ی لاکتوز شماره از تولید پودر آب پنیر پیش از کریستاله شدن
3.3 ترکیبات پودر آب پنیر :
معیار / مینیمم محتوی / مقدار محتوی ( مربع) / ماکزیمم محتوی
لاکتوز( a) n.s 61.0% (m/m) . n.s
پروتئین شیر (b) 10.0% (m/m) n.s .n.s
چربی شیر n.s. (m/m) 2.0% .n.s
آب (c) (m/m) 5.0% n.s .n.s
Ash (m/m)9.5% n.s n.s Ash
PH n.s .n.s ( در محلول 10%) > n.s .n.s 1/5 یا عیار اسیدیته ( برحسب اسید لاکتیک) < 35/0%
کدکس استاندارد A – 15 – 1995 ، در سال 1995 پذیرفته شده و در سال 2003 تصحیح و بازبینی شده و در سال 2006 آماده و تعیین شده است .
کدکس استاندارد 289 – 1995
پودر آب پنیر اسیدی :
معیار / مینیمم محتوی / مقدار محتوی ( مربع) / ماکزیمم محتوی
لاکتوز( a) n.s 61.0% (m/m) . n.s
پروتئین شیر (b) 1.0% (m/m) n.s .n.s
چربی شیر n.s. (m/m) 2.0% .n.s
آب (c) (m/m) 4.5% n.s .n.s
(m/m)15.0% n.s n.s Ash
PH ( در محلول 10%) n.s .n.s 5.1
یا اسیدیته قابل تیتر ( برحسب اسید لاکتیک) 0.35%
. اگر محصول می تواند شامل لاکتوز anhydrous و لاکتوز منو هیدرات می باشد، محتوی لاکتوز به عنوان Anhydrous لاکتوز بیان می شود. 100 قسمت از لاکتوز مونوهیدرات شامل 90 قسمت Anhydrous لاکتوز می باشد.
(b) محتوی پروتئین شامل 38/6 ضرب در مجموع مقدار تعیین شده نیتروژن .
(c) محتوی آب شامل آب کریستالیزاسیون لاکتوز نمی باشد.
در تطابق با تولید از قسمت 4.3.3 از استاندارد عمومی، ترکیبات آب پنیر ، برای استفاده در گونه های لبنی پودرهای آب پنیر ممکن است دچار تغییری در ساختار و ترکیباتشان شوند تا محصول انسانی مورد نظر تولید و برآوری شود. برای مثال؛ گرفتن و خنثی سازی مواد مغذی یا گرفتن مواد معدنی از ترکیبات . در هر حال اصطلاحات ترکیبی که در بالا بیان شده است برای پروتئین شیر و آب در تطابق با قسمت 4.3.3 بررسی ( محاسبه ) نمی شود.
4. افزودنی های غذایی :
افزودنی های غذایی که در بخش 1 و 2 از کدکس استاندارد عمومی برای افزودنی های غذایی ( کدکس استاندارد 192 – 1995) در طبقه بندی غذا 01.8.2 ( آب پنیر خشک شده و محصولات آب پنیر، به استثنای آب پنیر ) ( whey cheese) ممکن است با اعمال این استاندراد استفاده شود.
5. آلاینده ها :
محصولاتی که با این استاندارد حمایت می شوند بایستی مطابق با حد بی نهایت برای آلاینده ها و حد بی نهایت باقی مانده برای مواد کشنده ( ضد آفت ) و داروهای دامپزشکی توسط کدکس ( نظامنامه ) کمیسیون غذایی مقرر شوند.
6. بهداشت :
سایر محصولات :
دانلود مقاله استاندارد برای پودرهای آب پنیر
دانلود مقاله استاندارد برای پودرهای آب پنیر...
دانلود مقاله پرکن های حجمی یا پیستوندانلود مقاله پرکن های حجمی...
دانلود مقاله کنسرو سازیدانلود مقاله کنسرو سازی...
دانلود مقاله فواید هویچدانلود مقاله فواید هویچ...
دانلود مقاله خامه گیردانلود مقاله خامه گیر...
دانلود مقاله روش های خشک کردن مواد غذاییدانلود مقاله روش های...
فایل CERT سرت سالم تست شده برای حل مشکل سریال SAMSUNG SM_N750Sفایل CERT سرت...
دانلود مقاله نقش کراتین و گوانیدینواستیک اسید در متابولیسم انرژیدانلود مقاله نقش کراتین و گوانیدینواستیک...
دانلود مقاله خشک کن های ثابتدانلود مقاله خشک کن های...
فایل CERT سرت سالم تست شده برای حل مشکل سریال SAMSUNG SM_N750فایل CERT سرت سالم...
دانلود مقاله تعیین معیارهای ارزشیابی آرد و خمیر جهت تولید نان بربری و لواشدانلود مقاله تعیین معیارهای...
فایل CERT سرت سالم تست شده برای حل مشکل سریال SAMSUNG SM_J100Hفایل CERT سرت سالم تست شده...
دانلود مقاله پرورش قارچ خوراکی دکمه ایدانلود مقاله پرورش قارچ...
پاورپوینت اجرا و نصب سقف کاذبپاورپوینت اجرا و نصب...
فایل CERT سرت سالم تست شده برای حل مشکل سریال SAMSUNG SM_I9515Lفایل CERT سرت سالم...
دانلود مقاله فن آوری نوین خشک کردندانلود مقاله فن آوری...
دانلود مقاله خشک کردن مواد غذاییدانلود مقاله خشک...
فایل CERT سرت سالم تست شده برای حل مشکل سریال SAMSUNG SM_G9098فایل CERT سرت سالم تست شده برای...
دانلود مقاله پسته، خشکبار کوچک اما نیروزادانلود مقاله پسته، خشکبار کوچک اما نیروزا...
فایل CERT سرت سالم تست شده برای حل مشکل سریال SAMSUNG SM_G9092فایل CERT سرت سالم...
دانلود مقاله بهینه سازی قند گیری از ملاس به روش استفندانلود مقاله بهینه سازی قند گیری...
دانلود مقاله تخمیر فرآورده های حیوانیدانلود مقاله تخمیر فرآورده های حیوانی...
فایل CERT سرت سالم تست شده برای حل مشکل سریال SAMSUNG SM_G9009Wفایل CERT سرت سالم تست شده برای...
دانلود مقاله خط تولید شیر و ماست و پنیر به اختصاردانلود مقاله خط تولید شیر...
پاورپوینت فاضلاب های صنعتی ، پروژه درس مهندسی آب و فاضلابپاورپوینت فاضلاب های صنعتی...
دانلود 2 فایل QCN سالم و تست شده برای T217Aدانلود 2 فایل QCN سالم و تست...
فایل CERT سرت سالم تست شده برای حل مشکل سریال SAMSUNG SM_G9009Dفایل CERT سرت سالم...
فایل CERT سرت سالم تست شده برای حل مشکل سریال SAMSUNG SM_G7508Qفایل CERT سرت سالم تست...
فایل CERT سرت سالم تست شده برای حل مشکل سریال SAMSUNG SM_G7105Lفایل CERT سرت...
دانلود مقاله چربیها و روغن های سرخ کردنیدانلود مقاله چربیها و روغن های سرخ...
دانلود 5 فایل QCN سالم و تست شده برای N9005دانلود 5 فایل QCN سالم...
دانلود مقاله روش های تولید آنزیمی و شیمیایی قند مایع گلوکزدانلود مقاله روش های تولید...
دانلود فایل QCN سالم و تست شده برای N9002دانلود فایل QCN...
دانلود مقاله نقش فناوری نانو در صنایع غذاییدانلود مقاله نقش فناوری...
دانلود فایل QCN سالم و تست شده برای N7502دانلود فایل QCN سالم و تست شده...
دانلود مقاله دانه های روغنیدانلود مقاله دانه...
دانلود مقاله تصفیه شربت خامدانلود مقاله تصفیه شربت...
دانلود پاورپوینت مدیریت منابع انسانی _ 52 اسلایددانلود پاورپوینت مدیریت...
دانلود مقاله اثر استفاده از گوانیدینواستات به عنوان جایگزین منبع پروتئین حیوانی بر عملکرد جوجه های گوشتیدانلود مقاله اثر استفاده از گوانیدینواستات به...
دانلود مقاله خامۀ مخصوص قنادیدانلود مقاله خامۀ مخصوص قنادی...
دانلود مقاله گیاهان داروییدانلود مقاله گیاهان...
دانلود پاورپوینت نظریه نیازهای مک کلند _ 15 اسلایددانلود پاورپوینت نظریه نیازهای مک...
دانلود فایل QCN سالم و تست شده برای N915Fدانلود فایل QCN سالم و تست...
دانلود مقاله خط تولید شیر در کارخانجاتدانلود مقاله خط تولید شیر در کارخانجات...
فایل CERT سرت سالم تست شده برای حل مشکل سریال SAMSUNG SM_G7105فایل CERT سرت...
دانلود 2 فایل QCN سالم و تست شده برای N910Tدانلود 2 فایل QCN سالم و تست...
فایل CERT سرت سالم تست شده برای حل مشکل سریال SAMSUNG SM_G7102فایل CERT سرت سالم تست شده...
دانلود پاورپوینت مبانی کار آفرینی _ 190 اسلایددانلود پاورپوینت مبانی کار آفرینی _ 190...
دانلود 2 فایل QCN سالم و تست شده برای N910Fدانلود 2 فایل QCN سالم و تست...
فایل CERT سرت سالم تست شده برای حل مشکل سریال SAMSUNG SM_G5309Wفایل CERT سرت سالم تست شده...
دانلود پاورپوینت تعریف تقارندانلود پاورپوینت Nanoparticulate Drug Delivery Systems
دانلود پاورپوینت Shaping Nanowire Tapers… With A CO2 Laser Powered Micro-Furnace
دانلود پاورپوینت The Muscular System
دانلود پاورپوینت آزمایشگاه مبانی شیمی آلی
دانلود پروژه نقشه برداری (پیمایش)
دانلود مقاله فلسفه ویتگنشتاین
دانلود کتاب چرا Visual Basic ؟
دانلود پاورپوینت حالت های ماده و چگالی آن
دانلودپروژه دانش ژنتیک (زادشناسی)
دانلود پاورپوینت واقعیت درمانی (نظریه انتخاب)
دانلود پاورپوینت حالت های ماده و چگالی آن
کلمات کلیدی :مقار محتوی مربع محتوی مربع ماکزیمم مربع ماکزیمم محتویلاکتوز محتوی مقار محتوی مینیمم محتوی مقار مقاله استانار برای استانار برای پورهای پنیر اسیی افزونی های این استانار ککس استانار های غذایی برای پورهای ماکزیمم محتویلاکتوز sپروتئین شیر استانار لاکتوز محتوی محصولات پورهای ndash کوآگولاسیون
- ۹۶/۰۸/۱۱