پروژه

  • ۰
  • ۰

دانلود مقاله استاندارد برای پودرهای آب پنیر

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت

تعداد صفحات: 7

استاندارد کد 289 – 1995

استاندارد برای پودرهای آب پنیر :

مقدمه : این استاندارد برروی پودر whey (آب پنیر ) و پودر آب پنیر اسیدی اعمال می شود که برای مصرف مستقیم یا فرآیندهای اضافه ، در تطابق با توصیف شده در بخش 2 این استاندارد کاربرد دارد.

توصیف :

پودرهای آب پنیر محصولات شیری هستند که با خشک سازی آب پنیر ( whey) و آب پنیر اسیدی بدست می آیند.

آب پنیر شیر مایعی است که در طول فرآیند ساخت پنیر ، کازئین و یا محصولات مشابه از طریق جداسازی از شیر دلمه شده (Curd) بعد از کوآگولاسیون ( لخته شدن) شیر و یا سایر محصولات مشتق از شیر حاصل می شود. کوآگولاسیون ( لخته سازی ) اصولاً از تأثیر آنزیم نوع ( rennet ) رنت بدست می آید. آب پنیر اسیدی محصول شیر مایعی است که در طول تولید پنیر ، کازئین و یا محصولات مشابه از طریق جداسازی از شیر دلمه شده بعد از کوآگولاسیون از شیر و یا سایر مشتقات شیر بدست می آید.

کوآگولاسیون اصولاً از طریق اسیدسازی ( Acidification ) بدست می آید.

1.3 ترکیب ضروری و فاکتورهای کیفیت :

1.3 مواد خام

آب پنیر یا آب پنیر اسیدی

2.3 اجزاء مجاز ( افزودنی های مجاز )

دانه ی لاکتوز شماره از تولید پودر آب پنیر پیش از کریستاله شدن

3.3 ترکیبات پودر آب پنیر :

معیار / مینیمم محتوی / مقدار محتوی ( مربع) / ماکزیمم محتوی

لاکتوز( a) n.s 61.0% (m/m) . n.s

پروتئین شیر (b) 10.0% (m/m) n.s .n.s

چربی شیر n.s. (m/m) 2.0% .n.s

آب (c) (m/m) 5.0% n.s .n.s

Ash (m/m)9.5% n.s n.s Ash

PH n.s .n.s ( در محلول 10%) > n.s .n.s 1/5 یا عیار اسیدیته ( برحسب اسید لاکتیک) < 35/0%

کدکس استاندارد A – 15 – 1995 ، در سال 1995 پذیرفته شده و در سال 2003 تصحیح و بازبینی شده و در سال 2006 آماده و تعیین شده است .

کدکس استاندارد 289 – 1995

پودر آب پنیر اسیدی :

معیار / مینیمم محتوی / مقدار محتوی ( مربع) / ماکزیمم محتوی

لاکتوز( a) n.s 61.0% (m/m) . n.s

پروتئین شیر (b) 1.0% (m/m) n.s .n.s

چربی شیر n.s. (m/m) 2.0% .n.s

آب (c) (m/m) 4.5% n.s .n.s

(m/m)15.0% n.s n.s Ash

PH ( در محلول 10%) n.s .n.s 5.1

یا اسیدیته قابل تیتر ( برحسب اسید لاکتیک) 0.35%

. اگر محصول می تواند شامل لاکتوز anhydrous و لاکتوز منو هیدرات می باشد، محتوی لاکتوز به عنوان Anhydrous لاکتوز بیان می شود. 100 قسمت از لاکتوز مونوهیدرات شامل 90 قسمت Anhydrous لاکتوز می باشد.

(b) محتوی پروتئین شامل 38/6 ضرب در مجموع مقدار تعیین شده نیتروژن .

(c) محتوی آب شامل آب کریستالیزاسیون لاکتوز نمی باشد.

در تطابق با تولید از قسمت 4.3.3 از استاندارد عمومی، ترکیبات آب پنیر ، برای استفاده در گونه های لبنی پودرهای آب پنیر ممکن است دچار تغییری در ساختار و ترکیباتشان شوند تا محصول انسانی مورد نظر تولید و برآوری شود. برای مثال؛ گرفتن و خنثی سازی مواد مغذی یا گرفتن مواد معدنی از ترکیبات . در هر حال اصطلاحات ترکیبی که در بالا بیان شده است برای پروتئین شیر و آب در تطابق با قسمت 4.3.3 بررسی ( محاسبه ) نمی شود.

4. افزودنی های غذایی :

افزودنی های غذایی که در بخش 1 و 2 از کدکس استاندارد عمومی برای افزودنی های غذایی ( کدکس استاندارد 192 – 1995) در طبقه بندی غذا 01.8.2 ( آب پنیر خشک شده و محصولات آب پنیر، به استثنای آب پنیر ) ( whey cheese) ممکن است با اعمال این استاندراد استفاده شود.

5. آلاینده ها :

محصولاتی که با این استاندارد حمایت می شوند بایستی مطابق با حد بی نهایت برای آلاینده ها و حد بی نهایت باقی مانده برای مواد کشنده ( ضد آفت ) و داروهای دامپزشکی توسط کدکس ( نظامنامه ) کمیسیون غذایی مقرر شوند.

6. بهداشت :









سایر محصولات :
دانلود مقاله استاندارد برای پودرهای آب پنیر

دانلود مقاله استاندارد برای پودرهای آب پنیر...

دانلود مقاله پرکن های حجمی یا پیستون

دانلود مقاله پرکن های حجمی...

دانلود مقاله کنسرو سازی

دانلود مقاله کنسرو سازی...

دانلود مقاله فواید هویچ

دانلود مقاله فواید هویچ...

دانلود مقاله خامه گیر

دانلود مقاله خامه گیر...

دانلود مقاله روش های خشک کردن مواد غذایی

دانلود مقاله روش های...

فایل CERT سرت سالم تست شده برای حل مشکل سریال SAMSUNG SM_N750S

فایل CERT سرت...

دانلود مقاله نقش کراتین و گوانیدینواستیک اسید در متابولیسم انرژی

دانلود مقاله نقش کراتین و گوانیدینواستیک...

دانلود مقاله خشک کن های ثابت

دانلود مقاله خشک کن های...

فایل CERT سرت سالم تست شده برای حل مشکل سریال SAMSUNG SM_N750

فایل CERT سرت سالم...

دانلود مقاله تعیین معیارهای ارزشیابی آرد و خمیر جهت تولید نان بربری و لواش

دانلود مقاله تعیین معیارهای...

فایل CERT سرت سالم تست شده برای حل مشکل سریال SAMSUNG SM_J100H

فایل CERT سرت سالم تست شده...

دانلود مقاله پرورش قارچ خوراکی دکمه ای

دانلود مقاله پرورش قارچ...

پاورپوینت اجرا و نصب سقف کاذب

پاورپوینت اجرا و نصب...

فایل CERT سرت سالم تست شده برای حل مشکل سریال SAMSUNG SM_I9515L

فایل CERT سرت سالم...

دانلود مقاله فن آوری نوین خشک کردن

دانلود مقاله فن آوری...

دانلود مقاله خشک کردن مواد غذایی

دانلود مقاله خشک...

فایل CERT سرت سالم تست شده برای حل مشکل سریال SAMSUNG SM_G9098

فایل CERT سرت سالم تست شده برای...

دانلود مقاله پسته، خشکبار کوچک اما نیروزا

دانلود مقاله پسته، خشکبار کوچک اما نیروزا...

فایل CERT سرت سالم تست شده برای حل مشکل سریال SAMSUNG SM_G9092

فایل CERT سرت سالم...

دانلود مقاله بهینه سازی قند گیری از ملاس به روش استفن

دانلود مقاله بهینه سازی قند گیری...

دانلود مقاله تخمیر فرآورده های حیوانی

دانلود مقاله تخمیر فرآورده های حیوانی...

فایل CERT سرت سالم تست شده برای حل مشکل سریال SAMSUNG SM_G9009W

فایل CERT سرت سالم تست شده برای...

دانلود مقاله خط تولید شیر و ماست و پنیر به اختصار

دانلود مقاله خط تولید شیر...

پاورپوینت فاضلاب های صنعتی ، پروژه درس مهندسی آب و فاضلاب

پاورپوینت فاضلاب های صنعتی...

دانلود 2 فایل QCN سالم و تست شده برای T217A

دانلود 2 فایل QCN سالم و تست...

فایل CERT سرت سالم تست شده برای حل مشکل سریال SAMSUNG SM_G9009D

فایل CERT سرت سالم...

فایل CERT سرت سالم تست شده برای حل مشکل سریال SAMSUNG SM_G7508Q

فایل CERT سرت سالم تست...

فایل CERT سرت سالم تست شده برای حل مشکل سریال SAMSUNG SM_G7105L

فایل CERT سرت...

دانلود مقاله چربیها و روغن های سرخ کردنی

دانلود مقاله چربیها و روغن های سرخ...

دانلود 5 فایل QCN سالم و تست شده برای N9005

دانلود 5 فایل QCN سالم...

دانلود مقاله روش های تولید آنزیمی و شیمیایی قند مایع گلوکز

دانلود مقاله روش های تولید...

دانلود فایل QCN سالم و تست شده برای N9002

دانلود فایل QCN...

دانلود مقاله نقش فناوری نانو در صنایع غذایی

دانلود مقاله نقش فناوری...

دانلود فایل QCN سالم و تست شده برای N7502

دانلود فایل QCN سالم و تست شده...

دانلود مقاله دانه های روغنی

دانلود مقاله دانه...

دانلود مقاله تصفیه شربت خام

دانلود مقاله تصفیه شربت...

دانلود پاورپوینت مدیریت منابع انسانی _ 52 اسلاید

دانلود پاورپوینت مدیریت...

دانلود مقاله اثر استفاده از گوانیدینواستات به عنوان جایگزین منبع پروتئین حیوانی بر عملکرد جوجه های گوشتی

دانلود مقاله اثر استفاده از گوانیدینواستات به...

دانلود مقاله خامۀ مخصوص قنادی

دانلود مقاله خامۀ مخصوص قنادی...

دانلود مقاله گیاهان دارویی

دانلود مقاله گیاهان...

دانلود پاورپوینت نظریه نیازهای مک کلند _ 15 اسلاید

دانلود پاورپوینت نظریه نیازهای مک...

دانلود فایل QCN سالم و تست شده برای N915F

دانلود فایل QCN سالم و تست...

دانلود مقاله خط تولید شیر در کارخانجات

دانلود مقاله خط تولید شیر در کارخانجات...

فایل CERT سرت سالم تست شده برای حل مشکل سریال SAMSUNG SM_G7105

فایل CERT سرت...

دانلود 2 فایل QCN سالم و تست شده برای N910T

دانلود 2 فایل QCN سالم و تست...

فایل CERT سرت سالم تست شده برای حل مشکل سریال SAMSUNG SM_G7102

فایل CERT سرت سالم تست شده...

دانلود پاورپوینت مبانی کار آفرینی _ 190 اسلاید

دانلود پاورپوینت مبانی کار آفرینی _ 190...

دانلود 2 فایل QCN سالم و تست شده برای N910F

دانلود 2 فایل QCN سالم و تست...

فایل CERT سرت سالم تست شده برای حل مشکل سریال SAMSUNG SM_G5309W

فایل CERT سرت سالم تست شده...

دانلود پاورپوینت تعریف تقارن
دانلود پاورپوینت Nanoparticulate Drug Delivery Systems
دانلود پاورپوینت Shaping Nanowire Tapers… With A CO2 Laser Powered Micro-Furnace
دانلود پاورپوینت The Muscular System
دانلود پاورپوینت آزمایشگاه مبانی شیمی آلی
دانلود پروژه نقشه برداری (پیمایش)
دانلود مقاله فلسفه ویتگنشتاین
دانلود کتاب چرا Visual Basic ؟
دانلود پاورپوینت حالت های ماده و چگالی آن
دانلودپروژه دانش ژنتیک (زادشناسی)
دانلود پاورپوینت واقعیت درمانی (نظریه انتخاب)
دانلود پاورپوینت حالت های ماده و چگالی آن

کلمات کلیدی :مقار محتوی مربع محتوی مربع ماکزیمم مربع ماکزیمم محتویلاکتوز محتوی مقار محتوی مینیمم محتوی مقار مقاله استانار برای استانار برای پورهای پنیر اسیی افزونی های این استانار ککس استانار های غذایی برای پورهای ماکزیمم محتویلاکتوز sپروتئین شیر استانار لاکتوز محتوی محصولات پورهای ndash کوآگولاسیون
  • ۹۶/۰۸/۱۱
  • فصل هنری

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی